spoon Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 ok, to jest stara pracka, ale z chęcią posłucham co byście pozmieniali. sam już widzę błędy, ale śmiało krytykujcie.
buczer Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 pewnie sie nie pokryja nasze opinie ale dla mnie jest niespojna, przypakowa w kolorze i kompozycji..troche taki Mao Zedong + my little pony ;)
buczer Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 a ja bym zapytał czemy my little pony ? ;)
little-ninja Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 spoon dawaj nowsze te klimaty juz widzialem :D...rzeczywiscie rozkrzeczone to troche...ale przynajmniej odwazne hehe poz stary
spoon Napisano 14 Październik 2004 Autor Napisano 14 Październik 2004 no dzięki za pocieszenie;) jak tylko coś sie pojawi nowego, little. na razie pójdą jeszcze te które znasz. ale już niedługo:) mam tu pare projektów:)
prabab Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Nadawałbyś się do tworzenia plakatów. A do sztuki pod warunkiem że plakaty można do niej zaliczyć :) A można.
boba Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 ...starsze, nowsze... ważne że coś pokazuje.... przynajmniej będziemy wiedzieć z kim mamy do czynienia (jkaby ktoś nie wiedział oczywiście ;) a co do samego obrazka juz... to jkas ideologie do niego sobie dorobilem, tak zeby "wytlumaczyc" te historie... nie rozumiem tylko tych czerwonych plam...to tylko zabieg kompozycyjny??? bo mi troszke przeszkadzaja, ze wszystkie takie identyczne ;) pozdr miki(boba)
Rekomendowane odpowiedzi