Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

To dziwna praca...będąc zmęczony robieniem w architekturze i kolejnych deadline'ów, zacząłem w 2009 wieczorkami dłubać coś tam, Porobiłem kilka wieczorów jakichś pierdów, słup betonowy, 2 tesktury, 1 rura...potem w 2011 wróciłem do tego na tydzień i trochę więcej się działo - oświetlenie, testy GI żeby błędów nie było (tak tak, trza to było testować całymi dniami bo Cinema 4D R10 ma dziwny silnik GI, ale da się z niego sporo pocisnąć)...potem w 2013 znowu na chwilę i tak w końcu 2 lata na dysku leży i więcej nie mam już ochoty przy tym siedzieć. Pomysł był taki w 2009 żeby pokazać jakieś podziemia, ale żeby dużo modelować a nie robić w photoshopie...w 2011 postanowiłem że będzie jakaś mała historia na obrazku i może jednak nie poradzę sobie z modelowaniem wszystkiego...no i w 2013 okazało się że jednak w PS sporo będzie pracy bo postaci nie zrobię tak jak bym chciał, oświetlenia też nie, a z kolei jakieś wolumetryki na mojej Cinemie R10 po prostu się nie policzą :)

Ale historia powstała (o ranym, jaki byłem dumny jak zrobiłem sobie zdjęcie i wstawiłem do renderu he he) niepokój jakiś tam mam nadzieję jest i trochę taki klimat kadru z filmu też może się udało przemycić :)

Oczywiście każda uwaga będzie cenna, każde wetknięcie palucha w moją dumę i pychę także, a mentalne sprowadzenie mnie do parteru jak najbardziej wskazane i pożądane :) Do pracy koleżanki i koledzy!

Soft użyty:

-) Cinema 4D R10 -

-) Photoshop Elements 5, a potem CS3 a potem to nawet w Gimpie chyba robione było parę rzeczy :)

-) Blender - tam rury zrobiłem które są widoczne na górze obrazka (jest jakiś UVMapping i ręcznie rysowane tekstury brudów...just wow! :) )

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

A tu goły render, trochę pracy w postprodukcji było :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.