Napisano 30 Marzec 200322 l Jaki plugin potrzeba by móc zrobić świetlny miecz i gdzie mogę go ściągnąć
Napisano 30 Marzec 200322 l Czy do tego konieczny jest od razu plug-in?? Myślę, że standardowy glow MAX\'a powinien dać zadowalające efekty, chyba, że źle zrozumiałem pytanie - wtedy sprecyzuj.
Napisano 31 Marzec 200322 l Witam! Co do zrobienia mieczy swietlnych rzeczywiscie wystarczy Max\'owy \'Glow\'... Jezeli nie potrafisz tego sam zrobic to polecam ten tutorial. Jak zrobisz wszystko wg. niego to radze samemu pokombinowac z wartosciami roznych opcji. Powodzenia! :)
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Autor Dzięki wam a zwłaszcza za ten tutorial o to właśnie mi chodziło[lol]
Napisano 5 Kwiecień 200321 l Autor Po dalszym czytaniu doszłem do wniosku że jestem za bardzo początkujący a ten tutorial do mnie nie pzemawia, macie może coś łatwiejszego?
Napisano 6 Kwiecień 200321 l Możesz pokombinować z laserem. Tu masz tutka Trzeba by tylko włączyć i ustawić Far Attenuation i masz gotowy laserek. Może być???
Napisano 18 Kwiecień 200321 l BEz porblemu mozna zrobic miecz swietlny bez ploginow... oto prezentuje mojej roboty... do samego \"ostrza\" uzylem cylinder z 2 efektami \"Glow\" w video poscie.
Napisano 2 Lipiec 200618 l Piekna robota naprawde swietowski. A ja jestem zielony od niedawna zacząlem sie bawic w 3D maxie , czy mógłbys mi dokładnie opisac jak go można zrobic bo tyle sie już z tym mecze i nic. Niech ktoś okaze skruche i pomoze . Z góry dzięki
Napisano 15 Wrzesień 200618 l Piekna robota naprawde swietowski. A ja jestem zielony od niedawna zacząlem sie bawic w 3D maxie , czy mógłbys mi dokładnie opisac jak go można zrobic bo tyle sie już z tym mecze i nic. Niech ktoś okaze skruche i pomoze . Z góry dzięki Prosisz ... masz xD http://www.3d-palace.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=133 A i muszisz się zarejetrować ... tutorial jest na którejś pozycji od końca w kategorji 3ds max ofcours). Zassaj go , naucz sie i pokaż efekt x) Sory for my bad Polish >.