dymul Napisano 30 Marzec 2003 Napisano 30 Marzec 2003 Jaki plugin potrzeba by móc zrobić świetlny miecz i gdzie mogę go ściągnąć
VGT Napisano 30 Marzec 2003 Napisano 30 Marzec 2003 Czy do tego konieczny jest od razu plug-in?? Myślę, że standardowy glow MAX\'a powinien dać zadowalające efekty, chyba, że źle zrozumiałem pytanie - wtedy sprecyzuj.
PseudoMechanic Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 Witam! Co do zrobienia mieczy swietlnych rzeczywiscie wystarczy Max\'owy \'Glow\'... Jezeli nie potrafisz tego sam zrobic to polecam ten tutorial. Jak zrobisz wszystko wg. niego to radze samemu pokombinowac z wartosciami roznych opcji. Powodzenia! :)
dymul Napisano 4 Kwiecień 2003 Autor Napisano 4 Kwiecień 2003 Dzięki wam a zwłaszcza za ten tutorial o to właśnie mi chodziło[lol]
dymul Napisano 5 Kwiecień 2003 Autor Napisano 5 Kwiecień 2003 Po dalszym czytaniu doszłem do wniosku że jestem za bardzo początkujący a ten tutorial do mnie nie pzemawia, macie może coś łatwiejszego?
Gość d.o38 Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Możesz pokombinować z laserem. Tu masz tutka Trzeba by tylko włączyć i ustawić Far Attenuation i masz gotowy laserek. Może być???
dymul Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 Prubowałem, nie wygląda zbyt realistycznie, sory[urwanie glowy]
Cousken Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 BEz porblemu mozna zrobic miecz swietlny bez ploginow... oto prezentuje mojej roboty... do samego \"ostrza\" uzylem cylinder z 2 efektami \"Glow\" w video poscie.
simonX Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Piekna robota naprawde swietowski. A ja jestem zielony od niedawna zacząlem sie bawic w 3D maxie , czy mógłbys mi dokładnie opisac jak go można zrobic bo tyle sie już z tym mecze i nic. Niech ktoś okaze skruche i pomoze . Z góry dzięki
D4D4L Napisano 15 Wrzesień 2006 Napisano 15 Wrzesień 2006 Piekna robota naprawde swietowski. A ja jestem zielony od niedawna zacząlem sie bawic w 3D maxie , czy mógłbys mi dokładnie opisac jak go można zrobic bo tyle sie już z tym mecze i nic. Niech ktoś okaze skruche i pomoze . Z góry dzięki Prosisz ... masz xD http://www.3d-palace.com/index.php?option=com_wrapper&Itemid=133 A i muszisz się zarejetrować ... tutorial jest na którejś pozycji od końca w kategorji 3ds max ofcours). Zassaj go , naucz sie i pokaż efekt x) Sory for my bad Polish >.
Rekomendowane odpowiedzi