raffaEl Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 Witam Serdecznie, Moja pierwsza praca tutaj: Farnsworth House - Studium Światła Program: 3d Studio Max Design // ForestPack Pro - wszystkie obiekty to geometria 3D Silnik: iRay Postprodukcja: Photoshop
bolitic Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 Mnie sie bardzo, bardzo podoba. Postprodukcja troche przesadzona, ale nadala obrazkowi 100% fotorealistycznego wygladu, tyle ze z troche slabszych aparatow. Tak czy siak, mega dobre.
skalpel3d Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 Mocne wejście na forum bardzo fajna praca, trochę za mocna jaskrawość ale nie bardzo to przeszkadza, mi bardziej wadzi ten oklepany budynek :) Ale front sie należy
raffaEl Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Napisano 21 Grudzień 2015 Dziękuję za przychylne komentarze! ... mi bardziej wadzi ten oklepany budynek :) Ale front sie należy ;) Akurat budynek w tym przypadku był nieunikniony, bo był przedmiotem "konkursu" ;)
bolitic Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 trochę za mocna jaskrawość ale nie bardzo to przeszkadza Wydaje mi sie ze bez tej jaskrawosci, tak wlasciwej slabszej jakosci aparatom obrazek by duzo stracil. Teraz pokazujac komukolwiek z poza swiatka CGI, nikt by nie powiedzial ze to cos innego niz zdjecie. Obrazek traci co prawda na czystosci ale wlasnie zyskuje na tym elemencie. Oczywiscie nie mowie tutaj o przesadzie w strone aparatow z telefonow z roku 2000, ale ten obrazek to taki kompaktowy aparacik z sredniej polki. Fajnieby bylo gdyby autor zrobil obrazek jak zdjecie profesjonalisty z aparatem i lufa z gornej polki, ale poprstu to inna bajka ;) BTW: dla mnie 3D zdradza tylko model drzewa.
Rekomendowane odpowiedzi