Napisano 21 Grudzień 20159 l Witam Serdecznie, Moja pierwsza praca tutaj: Farnsworth House - Studium Światła Program: 3d Studio Max Design // ForestPack Pro - wszystkie obiekty to geometria 3D Silnik: iRay Postprodukcja: Photoshop
Napisano 21 Grudzień 20159 l Mnie sie bardzo, bardzo podoba. Postprodukcja troche przesadzona, ale nadala obrazkowi 100% fotorealistycznego wygladu, tyle ze z troche slabszych aparatow. Tak czy siak, mega dobre.
Napisano 21 Grudzień 20159 l Mocne wejście na forum bardzo fajna praca, trochę za mocna jaskrawość ale nie bardzo to przeszkadza, mi bardziej wadzi ten oklepany budynek :) Ale front sie należy
Napisano 21 Grudzień 20159 l Autor Dziękuję za przychylne komentarze! ... mi bardziej wadzi ten oklepany budynek :) Ale front sie należy ;) Akurat budynek w tym przypadku był nieunikniony, bo był przedmiotem "konkursu" ;)
Napisano 21 Grudzień 20159 l trochę za mocna jaskrawość ale nie bardzo to przeszkadza Wydaje mi sie ze bez tej jaskrawosci, tak wlasciwej slabszej jakosci aparatom obrazek by duzo stracil. Teraz pokazujac komukolwiek z poza swiatka CGI, nikt by nie powiedzial ze to cos innego niz zdjecie. Obrazek traci co prawda na czystosci ale wlasnie zyskuje na tym elemencie. Oczywiscie nie mowie tutaj o przesadzie w strone aparatow z telefonow z roku 2000, ale ten obrazek to taki kompaktowy aparacik z sredniej polki. Fajnieby bylo gdyby autor zrobil obrazek jak zdjecie profesjonalisty z aparatem i lufa z gornej polki, ale poprstu to inna bajka ;) BTW: dla mnie 3D zdradza tylko model drzewa.