pawbor2 Napisano 27 Grudzień 2015 Share Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Na początku witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o zrozumienie, jeśli gdzieś coś źle napisałem :). Na jednym obiekcie chcę umieścić kilka tekstur używam multi/sub, ale nie widać bitmap. Show material in viewport jest nieaktywne. Nie wiem, może coś źle ustawiam. Pomóżcie, bo już nie wiem co mam zrobić :( Na inne obiekty w tym obszarze roboczym mogę normalnie tekstury nałożyć, a na ten obiekt nie. Tylko kolor się da, a bitmapy nie, może wiecie co zepsułem. Edytowane 27 Grudzień 2015 przez pawbor2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 28 Grudzień 2015 Share Napisano 28 Grudzień 2015 Jaki to obiekt ? sześcian, kula ? zapodaj screen'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawbor2 Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2015 To budynek (oznaczony bladym różem), robiłem "line", potem w edit poly wyciągnąłem z extrude, wcześniej działały tekstury, a teraz nie. Nie wiem czy coś pozmieniałem, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawbor2 Napisano 28 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2015 Problem rozwiązany. Wystarczyło dodać UVW Map. Tyle problemów przez jedną głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi