Mirrage Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 Czy zna ktoś jakieś ciekawe rozwiązanie dla Maliny wśród grafików? Może się do czegoś przydać taka "stacja" w ramach jakiegoś wspomagacza lub tworzenia jakiegoś ciekawego uzupełnienia przy 3D mimo swoich małych rozmiarów i niewielkich osiągów? Strasznie mnie ciekawi ten temat a niewiele mogę wyczytać w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
materalia Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 Raspberry Pi 1 (ARMv6) to gradka dla majsterkowiczów którym nie starcza Arduino itp., ale już Raspberry Pi 2 oparty na 4 rdzeniach ARMv7 z 1GB RAM no to już coś lepszego w sensie komputera. O zastosowaniach w 3D nie słyszałem, o innych owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Luty 2016 Share Napisano 6 Luty 2016 Zwykle sie nie programuje na arm i x86 jednoczesnie. Do tego niestety grafika to spore ilosci operacji na maciezach albo zmiennoprzecinkowych wiec nie daloby rady np. Dopisac wspomagacza ktory ogarnie np. Swiatlo w podgladzie. Ale ja sobie pracuje nad alg. Post Antialiasingu i to juz by dalo rade podpiac pod postprocess finalnej klatki. Wiec zostaja tylko wlasnorecznie pisane ciekawostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi