Rascal Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 Dla wszystkich lubiacych ogladac tego typu materialy Alias zamiescil kolejny making tym razem Spider-man 2. Making-of Spider-man 2 Download 19MB
dr Ug Napisano 17 Październik 2004 Napisano 17 Październik 2004 Ooo, super! Wielkie dzieki, Rascal :)
Rascal Napisano 18 Październik 2004 Autor Napisano 18 Październik 2004 Zawsze jak cos ciekawego wynajde to zapodaje... swoja droga, jesli chodzi o sekwencje z fragmentem ulicy bylem przekonany ze to normalne krecony footoge, troche mnie to zbilo jak zobaczylem ze jednak nie hehehe, to samo jesli chodzi o stacje METRO.
Kris_R Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Rewelacja :) Obejrzałem ten making of prawie na bezdechu... z zapartym tchem... POTĘŻNA ROBOTA!....
Piotr Dobosz Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 mnie to tylko zdolowalo ze nigdy nie bede az tak dobry zeby chociaz czesc tego zrobic:(:( ja piernicze poprostu CODOO!!!! dzieki za ten link:)
flesz_gordon Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 piotrek kurdeee, trzeba w siebie wierzyc :D za 3 latka bedziemy wymiatac :D
Rascal Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 Hehe jednego nie rozumiem czemu ludzie odrazu z gory zakladaja takie stwierdzenia, Piotr glowa do gory ledwie wyruszyles w droge :)
Rekomendowane odpowiedzi