Napisano 17 Październik 200420 l Dla wszystkich lubiacych ogladac tego typu materialy Alias zamiescil kolejny making tym razem Spider-man 2. Making-of Spider-man 2 Download 19MB
Napisano 18 Październik 200420 l Autor Zawsze jak cos ciekawego wynajde to zapodaje... swoja droga, jesli chodzi o sekwencje z fragmentem ulicy bylem przekonany ze to normalne krecony footoge, troche mnie to zbilo jak zobaczylem ze jednak nie hehehe, to samo jesli chodzi o stacje METRO.
Napisano 1 Listopad 200420 l Rewelacja :) Obejrzałem ten making of prawie na bezdechu... z zapartym tchem... POTĘŻNA ROBOTA!....
Napisano 2 Listopad 200420 l mnie to tylko zdolowalo ze nigdy nie bede az tak dobry zeby chociaz czesc tego zrobic:(:( ja piernicze poprostu CODOO!!!! dzieki za ten link:)
Napisano 3 Listopad 200420 l piotrek kurdeee, trzeba w siebie wierzyc :D za 3 latka bedziemy wymiatac :D
Napisano 8 Listopad 200420 l Autor Hehe jednego nie rozumiem czemu ludzie odrazu z gory zakladaja takie stwierdzenia, Piotr glowa do gory ledwie wyruszyles w droge :)