Stoickov Napisano 6 Marzec 2016 Share Napisano 6 Marzec 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Wolny czasw ostatnich dniach poświęciłem mojej pierwszej wizualizacji. Modele moje(nie jest ich zbyt wiele ;) ) Oto efekt: Teksturze nakrycia na łóżko sporo brakuje ale wykonałem ją sam więc i tak jestem zadowolony :) Textura ciemnego drewna i paneli z V-ray DE. Obraz znalazłem w googlach, mam nadzieje że autor się nie pogniewa. Ogólnie sporo w scenie do poprawy ale jest już tak nakombinowane że sam powoli przestaje to ogarniać więc postanowiłem ją zakończyć na tym etapie a ze zdobytą wiedzą rozpocząć nową. Projekt trochę "śnieży" ale pracuje obecnie na laptopie z Core Duo i nie podciągałem wyżej ustawień by dnia nie brakło dla renderingu. Ja jestem zadowolony, jest to mój pierwszy kontakt z V-rayem i już wiem że się zakumplujemy. P.S Bardzo proszę polećcie dobry darmowy lub tani serwis do uploadu prac ponieważ na obecnym linki wygasają po miesiącu. Lata temu korzystałem z imageshacka. Warto się teraz rejestrować i zapłacić? (z tego co się orientuje jest teraz płatny) Z góry dziękuje i pozdrawiam. Edytowane 6 Marzec 2016 przez Stoickov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi