piotrkujko Napisano 10 Marzec 2016 Share Napisano 10 Marzec 2016 Hej! W końcu urodziłem kolejną pracę. Mając jakieś 4latka, po raz pierwszy w życiu ujrzałem 3D - konkretnie film Pixara 'Toy Story'. Nie ukrywam, że oglądałem go co chwilę, był to z pewnością mój ulubiony film z dzieciństwa. Wydoroślałem, czegoś tam się nauczyłem i postanowiłem stworzyć jakąkolwiek własną interpretację tego filmu. Buzza Astrala nie trzeba przedstawiać. Chciałem pokazać go jako już nieco dorosłego faceta, powiedzmy weterana. Podniszczonego, złego, smutnego.. brzydkiego. W obraz chciałem wkręcić małą historię, Astral trzyma w ręku gwiazdę szeryfa - powiedzmy, że jego kompan Chudy nie żyje. Poniżej kilka renderów. Właściwie cała praca zrobiona w Maxie i Zbrushu. Tekstury w Quixelu, render VRay i postprocess w Photoshopie. Dajcie znać co sądzicie, bardzo zależy mi na opinii! Jak jakieś pytania, walcie śmiało Cały projekt: https://www.behance.net/gallery/34866463/Buzz-Lightyear Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi