MaggotMaker Napisano 4 Kwiecień 2016 Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Jeśli ktoś na forum ogarnia Flasha byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Mam taką komendę on (rollOver) { this._parent.mojkursor.gotoAndPlay(4); } on (rollOut) { this._parent.mojkursor.gotoAndPlay(1); } on (release) { loadMovie('file1glowa.swf', this.video_3); } Chciałbym zostawić rollOver i rollOut Ale w on release, chciałbym nie ładować film swf tylko żeby wyświetliło się kilka obrazków w jpg najlepiej. Czy mógłby mi ktoś napisać krótki instruktaż (Dla kogoś totalnie zielonego) jak to zrobić? Bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlinik Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 (edytowane) Niestety też mam ten problem i nie wiem, co zrobić... :( Edytowane 21 Maj 2018 przez wlinik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 To jest as2 wycofany z 10lat temu, ciezko bedzie. Poszukaj pomocy na newgrounds moze, albo zlec komus na freelancer czy innym elance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 Oooo Olaf gada z "seowcami" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Wrzesień 2016 Share Napisano 20 Wrzesień 2016 ten u góry wyglądał na legitnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi