Napisano 20 Październik 200420 l ok no obiecalam kaszane i jest kaszana:D...tak szczerze mowiac to nie mam pojecia co tym myslec bo robilam to z wpol zamknietymi oczami w nocy...nastepnego dnia stwierdzilm ze to tylko niepotrzebnie zasmieca mi kompa...ale jednak podjelam sie panicznej probie wycisniecia z tego twora jakichkolwiek zalet i po miliardach przerobek koncepcyjno-kolorystyczno-kompozycyjno..wszelakich....no wiec po tym wszytkium co przeszlam z ta praca absolutnie nie potrafie na nia obiektywnie spojrzec..i obawiam sie ze niezaleznie od jej walorow artystycznych nienawidze jej za to co zrobila z moimi nerwami.a teraz ide sobie strzele melise na uspokojenie.dziekuje za uwage.milego ogladania;)
Napisano 20 Październik 200420 l klimaciki oki, ale imho caly czas w miejscu sie krecisz, ciagle naduzywasz czerni, to przepala kolory strasznie, pewnie elementy obrazka moznaby ciut zamotowic,zdjac minimalnie saturacje tu i tam, i troche ograniczyc palete kolorystyczna, bo tu mamy jej cala tecze. caly dol tonie w czerni, dlaczego by nie zagrac tam jakims delikatnym spotlightem, dodac jakiejs konkretnej poswiaty. popracuj nad tym :)
Napisano 20 Październik 200420 l kojarzy mi się (nie wiem dlaczego) z okładkami Josha Kirby'ego do książek z serii Świata Dysku Pratchetta bardzo ładne... :)
Napisano 20 Październik 200420 l Wreszcie coś skrytykować można ;). Ciut za dużo czerni na dole i po bokach (trzeba było mocniej przyciąć). Co gorsza od wysokości butów w dół praca wygląda mało ciekawie głównie ze względu na mało atrakcyjną, mdłą teksturę podłogi. Bucikom również sporo brakuje do doskonałości. Ściana z tyłu i spódnica bardzo fajnie wykonana. Ogólnie średnio mi się podoba.
Napisano 20 Październik 200420 l Z tego co wiem jest to świeża praca i nie była wcześniej zamieszczana.
Napisano 22 Październik 200420 l Autor a taak ..o rany to bylo wieki temu he..tylko to byl rysunek na brystolu ołówkiem i ujecie bardziej realistyczne
Napisano 22 Październik 200420 l tak jak napisalam w "parasolu"- bardziej nasycaj kolory, niech bardziej uciekaja z tej czerni. a w tej pracy jedyne co mi sie nie podoba to falbanka, zbyt rozmazana na moj gust;) pzdr