curka Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 no to rzucam wam jeszcze jedna pracke na pozarcie... jak poprzednio 3ds r5 (nurbsy) + brazil + PS musialam zmniejszyc jakosc, bo sie nie miescilo :(
tweety Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 rowerk spoko (prosty i funkcjonalny) ale otoczenie jest do kitu: nie podoba mi się obramowanie piaskownicy (trcohe za równe te kamyczki), po za tym jakość tekstur podłoża tez nie jest najlepsza dalczego ten rowerek lewituje??
curka Napisano 21 Październik 2004 Autor Napisano 21 Październik 2004 on nie lewituje :( to chyba przez area shadows tak wyglada... otoczenie mialo byc szare, zeby kontrastowac z rowerkiem i wiaderkiem. co do tekstur to sie moge zgodzic - moze kiedys to zmienie.
buczer Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 siodełko idealnie pokrywa sie z kołkiem. i to juz standard ze obiekty rozpychaja kadr
tweety Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 no to czekamy na apdejty z poprawionymi teksturkami i cieniem :)
Ania Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 te pedaly sa ciut za chude, polamia sie. no i wyglada jakby pedal byl przymocowany do ramki a nie do kola. a co do tych cieni, ja bym je troche przyciemnila, zeby nie lewitowalo. peter muler, nic o takich standardach nie slyszalam. mysle ze poczatkujacym to sie moze zdarzyc bez wzgledu na plec.
buczer Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 no i juz zostałem meska szowinistyczna swinia ;) szybko, nawet jak na mnie....po jednym poscie
Ania Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 ja nic takiego nie powiedzialam. tylko powiedzialam ze o nic o tym nie wiem.
Salvator Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 mniejszy render, lepsza jakość,, mocniejszy cień pod rowerkiem, szersza perspektywa, bo wygląda jak"rowereczeniek" a nie rowerek :D całkiem ładnie to wygląda, chociaż mało skomplikowane.
LittleDog Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 No, dla mnie to wyglada jak rowerek terenowy, dla dzieci co lubia wyzwania :) Fajnie zrobione, tylko teksturka podloza mi sie jakos tak niepodoba
Badyl Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 te pedaly sa ciut za chude, polamia sie. hmm hehehe nc. rowerek ogolnie nie podoba mi sie, wszystko jest obłe i niekanciaste (chyba ze to taki newdesign) ;) pozdr.
sir_Bols Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 jak tym sie skreca? kierownica jest zespawana z rama... przynajmniej tak wyglada..no a wogole to calkiem przyjemny ten rowerek...
curka Napisano 21 Październik 2004 Autor Napisano 21 Październik 2004 Draakul -> ten rowerek jest obly i niekanciasty i jednym sie moze to podobac a innym nie i nie ma sensu o tym dyskutowac. natomiast tematem pracy zadanym odgornie byl rower o niekanciastych a nawet organicznych ksztaltach zrobiony na nurbsach. i taki jest :) sir_Bols -> kurcze...masz racje-nie skreci :( Ania C -> dzieki za damski akcent w dyskusji :)) ogolnie dzieki za komentarze. dobrze jest poddac swoje prace "zewnetrznej" krytyce :)
Kulki Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 on nie lewituje :( to chyba przez area shadows tak wyglada nie wazne czy area czy nie area, czy cos tam innego! WAZNE JAK WYGLADA a wyglada jaby lewitowal. pozdr
curka Napisano 23 Październik 2004 Autor Napisano 23 Październik 2004 Kulki -> rozumiem i kiedys pewnie to zmienie :)
Rekomendowane odpowiedzi