Napisano 21 Październik 200420 l no to rzucam wam jeszcze jedna pracke na pozarcie... jak poprzednio 3ds r5 (nurbsy) + brazil + PS musialam zmniejszyc jakosc, bo sie nie miescilo :(
Napisano 21 Październik 200420 l rowerk spoko (prosty i funkcjonalny) ale otoczenie jest do kitu: nie podoba mi się obramowanie piaskownicy (trcohe za równe te kamyczki), po za tym jakość tekstur podłoża tez nie jest najlepsza dalczego ten rowerek lewituje??
Napisano 21 Październik 200420 l Autor on nie lewituje :( to chyba przez area shadows tak wyglada... otoczenie mialo byc szare, zeby kontrastowac z rowerkiem i wiaderkiem. co do tekstur to sie moge zgodzic - moze kiedys to zmienie.
Napisano 21 Październik 200420 l siodełko idealnie pokrywa sie z kołkiem. i to juz standard ze obiekty rozpychaja kadr
Napisano 21 Październik 200420 l te pedaly sa ciut za chude, polamia sie. no i wyglada jakby pedal byl przymocowany do ramki a nie do kola. a co do tych cieni, ja bym je troche przyciemnila, zeby nie lewitowalo. peter muler, nic o takich standardach nie slyszalam. mysle ze poczatkujacym to sie moze zdarzyc bez wzgledu na plec.
Napisano 21 Październik 200420 l no i juz zostałem meska szowinistyczna swinia ;) szybko, nawet jak na mnie....po jednym poscie
Napisano 21 Październik 200420 l ja nic takiego nie powiedzialam. tylko powiedzialam ze o nic o tym nie wiem.
Napisano 21 Październik 200420 l mniejszy render, lepsza jakość,, mocniejszy cień pod rowerkiem, szersza perspektywa, bo wygląda jak"rowereczeniek" a nie rowerek :D całkiem ładnie to wygląda, chociaż mało skomplikowane.
Napisano 21 Październik 200420 l No, dla mnie to wyglada jak rowerek terenowy, dla dzieci co lubia wyzwania :) Fajnie zrobione, tylko teksturka podloza mi sie jakos tak niepodoba
Napisano 21 Październik 200420 l te pedaly sa ciut za chude, polamia sie. hmm hehehe nc. rowerek ogolnie nie podoba mi sie, wszystko jest obłe i niekanciaste (chyba ze to taki newdesign) ;) pozdr.
Napisano 21 Październik 200420 l jak tym sie skreca? kierownica jest zespawana z rama... przynajmniej tak wyglada..no a wogole to calkiem przyjemny ten rowerek...
Napisano 21 Październik 200420 l Autor Draakul -> ten rowerek jest obly i niekanciasty i jednym sie moze to podobac a innym nie i nie ma sensu o tym dyskutowac. natomiast tematem pracy zadanym odgornie byl rower o niekanciastych a nawet organicznych ksztaltach zrobiony na nurbsach. i taki jest :) sir_Bols -> kurcze...masz racje-nie skreci :( Ania C -> dzieki za damski akcent w dyskusji :)) ogolnie dzieki za komentarze. dobrze jest poddac swoje prace "zewnetrznej" krytyce :)
Napisano 23 Październik 200420 l on nie lewituje :( to chyba przez area shadows tak wyglada nie wazne czy area czy nie area, czy cos tam innego! WAZNE JAK WYGLADA a wyglada jaby lewitowal. pozdr