Napisano 21 Październik 200420 l CZe wszystkim. Dzisiaj bede wazs zadręczał nowym rysunkiem z mojej stajni. Zrobiłem go w Corelu i Photoshopie no i myszkom (jak zawsze). Dużo nie bede pisał bo nie ma co pisać, jeszcze tylko papuge skończem i dzieło gotowe. Za wszytkie jasne i wmiare czasu treściwe wypowiedzi Senkiuje i dziekujuje no to sie wylogowuje. SeeYo Dudy cze. Niestety Jpg rozwalił trawke :( ale trudno jak bedzie ful versja to dam na FTPie
Napisano 21 Październik 200420 l witam...pracka fajna nawet...prosta ale fajna...;) btw...jak Ci jpg mogl trafke zniszczyc?? raczej 1% kompresja to to nie jest...a plik i tak jest srednio duzy ;) znaczy sie dobry jakosciowo :) pozdrawiam..
Napisano 21 Październik 200420 l har har matey! a gdzie broda?... ogolnie ciuchy ma raczej jak czlonek zespolu vilidz pipyl niz pirat... ale pozatym fajne...
Napisano 22 Październik 200420 l Autor To nie ma być na poważnie ten pirat, oto chodzi że to bardziej satyra niż rodowity charaktrer z krainy "kasa albo kulka w łep".Z niego taki pirat jak,za przeproszeniem, z koziej d*** trąba!! Nad brdą może coś pomyśle ale niewiem czy ta do tego spasuje. Dzięki za wypowiedzi i pozdrawiam!
Napisano 22 Październik 200420 l daj mu fajke w miejsce cygarona, piraci palili fajki :) refleks na kordzie dziwny, dziwny... ogolnie mialem inne przeczucia zanim zobaczylem obrazek. ;]
Napisano 22 Październik 200420 l podoba mi si:)ma klimat pozytywny. natomiast papuga powinna siedziec raczej chyba, niz zwisać na ramieniu,a cygaro ?czemu jest do góry zawinięte ,powinno być proste,usunąłbym outline z dymu i palce zaznaczył na lewej ręce. pozdro
Napisano 22 Październik 200420 l ciuchy kojarza mi sie z alladynem, sam styl obrazka tez mocno pozytywnie-bajkowy. proste i skuteczne ale dopracuj papuge. pzdr