Mortom Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 CZe wszystkim. Dzisiaj bede wazs zadręczał nowym rysunkiem z mojej stajni. Zrobiłem go w Corelu i Photoshopie no i myszkom (jak zawsze). Dużo nie bede pisał bo nie ma co pisać, jeszcze tylko papuge skończem i dzieło gotowe. Za wszytkie jasne i wmiare czasu treściwe wypowiedzi Senkiuje i dziekujuje no to sie wylogowuje. SeeYo Dudy cze. Niestety Jpg rozwalił trawke :( ale trudno jak bedzie ful versja to dam na FTPie
Phantom Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 witam...pracka fajna nawet...prosta ale fajna...;) btw...jak Ci jpg mogl trafke zniszczyc?? raczej 1% kompresja to to nie jest...a plik i tak jest srednio duzy ;) znaczy sie dobry jakosciowo :) pozdrawiam..
sir_Bols Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 har har matey! a gdzie broda?... ogolnie ciuchy ma raczej jak czlonek zespolu vilidz pipyl niz pirat... ale pozatym fajne...
Mortom Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 To nie ma być na poważnie ten pirat, oto chodzi że to bardziej satyra niż rodowity charaktrer z krainy "kasa albo kulka w łep".Z niego taki pirat jak,za przeproszeniem, z koziej d*** trąba!! Nad brdą może coś pomyśle ale niewiem czy ta do tego spasuje. Dzięki za wypowiedzi i pozdrawiam!
Badyl Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 daj mu fajke w miejsce cygarona, piraci palili fajki :) refleks na kordzie dziwny, dziwny... ogolnie mialem inne przeczucia zanim zobaczylem obrazek. ;]
smart Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 podoba mi si:)ma klimat pozytywny. natomiast papuga powinna siedziec raczej chyba, niz zwisać na ramieniu,a cygaro ?czemu jest do góry zawinięte ,powinno być proste,usunąłbym outline z dymu i palce zaznaczył na lewej ręce. pozdro
kora Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 ciuchy kojarza mi sie z alladynem, sam styl obrazka tez mocno pozytywnie-bajkowy. proste i skuteczne ale dopracuj papuge. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi