LISEK Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 A tu taki maly koncepcik do gry Escape Syndrome narysowany po czesci na lekcji religi :P... czekam na oceny.. pozdrawiam
Reanimator Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 Mnie sie skojarzyl z ofiara nekrofila-gwalciciela ;) Trafilem?! ;))) Przepraszam, MSPANC ;) A tak serio - jezeli mial byc straszny, to nie jest. Podpatrz jak wygladaja postacie w horrorach, wyraz twarzy zombiakow. Przede wszystkim wyjmij mu oczy, bo te przeciez 'sa zwierciadlem duszy' ;)
sir_Bols Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 jezeli owy wirus sprawia ze czlowiek zamienia sie w tandetniego koslawego zombiaka to wyszlo ci swietnie...
LISEK Napisano 21 Październik 2004 Autor Napisano 21 Październik 2004 koślawy mial byc... tandetny nie koniecznie :D... po pierwsze to nie ma byc zombie... czlowiek z wieloma ubytkami po prostu :D
Tomur Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 To nie czlowiek :/ dziwne ze spodnie fason trzymają :p hyba nakrochmalone :) Tak że nie łam sie i do roboty koleś
LISEK Napisano 22 Październik 2004 Autor Napisano 22 Październik 2004 Czy ja sie lamie :) ... ostatnio mialem zamiar kupic sobie ksiazke... ale niestety ktos kupil ja przedemna :/
kora Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 przede wszystkim jesli chcesz naprawde dobrze zrobic taki rysunek, zrob najpierw studium czlowieka, porysuj z natury, taka bym miala rade dla ciebie;) wtedy i taki... takie cos wyjdze o niebo lepiej. cwicz, cwicz, cwicz i bedzie dobrze:) pzdr
LISEK Napisano 24 Październik 2004 Autor Napisano 24 Październik 2004 Co najsmieszniejsze robilem to z ksiazka od biologii :D ... mam jakies dziwne zboczenie ze rysuje za duza glowe... jakos nie moge sie tego pozbyc... mozecie mi przyblizyc jakie bledy popelnilem (oprocz bledu podjecia sie rysowania takiej postaci)... o tej jednej rece wiem bo sam uwazam ze nie wyszla...
prabab Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Głowa jest za duża i źle wycieniowana. (raz cień z jednej strony jest, raz z drugiej)
LISEK Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 Hmmmm cien jest z jednej strony... to ciemne to miala byc wyzarta rana... widocznie nei wyszla :/ Pozdrawiam czekam na wiecej sugestii
Rekomendowane odpowiedzi