Shogun 3D Napisano 22 Lipiec 2016 Napisano 22 Lipiec 2016 Ze względu na zerową efektywność ponawiam posta - z nowa ceną. Przycisnęła mnie konieczność skumulowania gotówki. Za kilka m-cy pewnie kupię sobie nówkę, ale póki co - chcę go sprzedać. Tablet ma nieco ponad dwa lata i śmiga jak złoto. Jedyne, po czym widać, że toto było w użyciu - to rysik. Niestety stracił on buttony - zostały po nich tylko dziurki. Mimo to sam rysik działa - akurat ja buttonów nie używałem, wolę skróty na Cintiq i wygodny uchwyt. Niemniej jednak bólu nie ma - rysiki można dostać osobno. Mam do sprzętu pudło - straszna landara, do zwykłej osobówki raczej nie wejdzie. Papiery do niego mam również przygotowane. Mogę wystawić fakturę. Cena: 3500 zł - grubo poniżej realnej wartości, ale mus to mus. Całe szczęście zawsze można negocjować. W górę też. :D W sprawie Cintiq można mnie łapać pod tel: 507 310 833, lub mailowo: [email protected]. Można tez próbować łapać mnie na ulicy, ale to będzie wyzwanie, bo nie jestem Pokemonem. :D
Rekomendowane odpowiedzi