Asleep Napisano 24 Lipiec 2016 Napisano 24 Lipiec 2016 Tak jak w temacie jak to przenieść? raz jakoś mi się udało ale nawet nie wiem jak to zrobiłem
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Napisano 25 Lipiec 2016 "Projection Master w Pluginach" To gdzie to jest? Bo znalazłem tylko Zplugin => Projection Master i wtedy wyskakuje okienko z Drop now
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Napisano 25 Lipiec 2016 Hallo, da się to przenieść z maską do photoshopa? jak to zrobić?
JackTheRippy Napisano 25 Lipiec 2016 Napisano 25 Lipiec 2016 Za hallo to w morde wallo. Ogolnie pomylilem aplikacje, ale zajelo mi 5sekund aby znalezc odpowiednia w google
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Napisano 25 Lipiec 2016 Nie, to nie to wcześniej kliknąłem jakiś guzik, da się jakoś exportować do ps w formacie jakimś, żeby były wszystkie maski? nie musi być model żeby przekręcać i bawić się w 3d w psie tylko o te maski
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Napisano 26 Lipiec 2016 Kliksz BPR po prawej stronie na pasku u gory. Jak skonczy, u gory Render --- >BPR Render Pass i tam masz
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Napisano 26 Lipiec 2016 Mozna tam tez exportowac Maske do uzycia w Photoshopie
Asleep Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Napisano 26 Lipiec 2016 Model/obiekt ze zbrusha bez tła do photoshopa , jak to zrobić żeby nie było tego tła
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Napisano 26 Lipiec 2016 Kolejne 5 sekund wyszukiwania w google Jesli nie o to Ci chodzi, to nie mam pojęcia juz co chcesz zrobic
Asleep Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Napisano 26 Lipiec 2016 Modeluje sobie obiekt jea mam obiekt dalej chce go przenieść do photoshopa żeby podmalować(może zmienie oczy coś uszy, jakieś tło zmienić czy coś) ale nie wiem jak to zrobić żeby przeniosło ten obrazek 2d (model) do photoshopa bez tła , ale dobra dzięki za pomoc
1pudel Napisano 29 Lipiec 2016 Napisano 29 Lipiec 2016 w sumie to co napisał JackTheRippy Wpisałem w google "zbrush model to photoshop" pierwszy link jest do tutka na yt
Rekomendowane odpowiedzi