Napisano 24 Lipiec 20168 l Tak jak w temacie jak to przenieść? raz jakoś mi się udało ale nawet nie wiem jak to zrobiłem
Napisano 25 Lipiec 20168 l Autor "Projection Master w Pluginach" To gdzie to jest? Bo znalazłem tylko Zplugin => Projection Master i wtedy wyskakuje okienko z Drop now
Napisano 25 Lipiec 20168 l Za hallo to w morde wallo. Ogolnie pomylilem aplikacje, ale zajelo mi 5sekund aby znalezc odpowiednia w google
Napisano 25 Lipiec 20168 l Autor Nie, to nie to wcześniej kliknąłem jakiś guzik, da się jakoś exportować do ps w formacie jakimś, żeby były wszystkie maski? nie musi być model żeby przekręcać i bawić się w 3d w psie tylko o te maski
Napisano 26 Lipiec 20168 l Kliksz BPR po prawej stronie na pasku u gory. Jak skonczy, u gory Render --- >BPR Render Pass i tam masz
Napisano 26 Lipiec 20168 l Autor Model/obiekt ze zbrusha bez tła do photoshopa , jak to zrobić żeby nie było tego tła
Napisano 26 Lipiec 20168 l Kolejne 5 sekund wyszukiwania w google Jesli nie o to Ci chodzi, to nie mam pojęcia juz co chcesz zrobic
Napisano 26 Lipiec 20168 l Autor Modeluje sobie obiekt jea mam obiekt dalej chce go przenieść do photoshopa żeby podmalować(może zmienie oczy coś uszy, jakieś tło zmienić czy coś) ale nie wiem jak to zrobić żeby przeniosło ten obrazek 2d (model) do photoshopa bez tła , ale dobra dzięki za pomoc
Napisano 29 Lipiec 20168 l w sumie to co napisał JackTheRippy Wpisałem w google "zbrush model to photoshop" pierwszy link jest do tutka na yt