Asleep Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Tak jak w temacie jak to przenieść? raz jakoś mi się udało ale nawet nie wiem jak to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Projection Master w Pluginach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 24 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2016 "Drop now" i co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 A tego nie wiem, nie uzywalem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 "Projection Master w Pluginach" To gdzie to jest? Bo znalazłem tylko Zplugin => Projection Master i wtedy wyskakuje okienko z Drop now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 Hallo, da się to przenieść z maską do photoshopa? jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 25 Lipiec 2016 Share Napisano 25 Lipiec 2016 Za hallo to w morde wallo. Ogolnie pomylilem aplikacje, ale zajelo mi 5sekund aby znalezc odpowiednia w google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 25 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2016 Nie, to nie to wcześniej kliknąłem jakiś guzik, da się jakoś exportować do ps w formacie jakimś, żeby były wszystkie maski? nie musi być model żeby przekręcać i bawić się w 3d w psie tylko o te maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Kliksz BPR po prawej stronie na pasku u gory. Jak skonczy, u gory Render --- >BPR Render Pass i tam masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 A da się zapisać bez tła? (sam obiekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Mozna tam tez exportowac Maske do uzycia w Photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 Model/obiekt ze zbrusha bez tła do photoshopa , jak to zrobić żeby nie było tego tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 26 Lipiec 2016 Share Napisano 26 Lipiec 2016 Kolejne 5 sekund wyszukiwania w google Jesli nie o to Ci chodzi, to nie mam pojęcia juz co chcesz zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asleep Napisano 26 Lipiec 2016 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2016 Modeluje sobie obiekt jea mam obiekt dalej chce go przenieść do photoshopa żeby podmalować(może zmienie oczy coś uszy, jakieś tło zmienić czy coś) ale nie wiem jak to zrobić żeby przeniosło ten obrazek 2d (model) do photoshopa bez tła , ale dobra dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 29 Lipiec 2016 Share Napisano 29 Lipiec 2016 w sumie to co napisał JackTheRippy Wpisałem w google "zbrush model to photoshop" pierwszy link jest do tutka na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi