thrud Napisano 25 Lipiec 2016 Share Napisano 25 Lipiec 2016 Szybka praca w wolnej chwili (3ds max, vray) Nie jestem jeszcze do końca zadowolony ale sam nie wiem co by tu jeszcze poprawić. Zapraszam do komentowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 25 Lipiec 2016 Share Napisano 25 Lipiec 2016 Według mnie trochę nudna scena - brakuję mi takiego solidnego, przyciągającego oko pierwszego planu. To małe tam dalej to idąca postać? Trochę ginie w tym wszystkim. Górki całkiem przyjemnie wyszły jak dla mnie - jak je robiłeś? Zwykły displacement czy może korzystałeś z jakiegoś pobocznego softu? Mam wrażenie że można by je jeszcze trochę bardziej urozmaicić. Trochę też widać dość ostre spotkanie tego pierwsze planu (to chyba zamarznięte jezioro?) z górami. Z takich szczegółów - flagi na wieży są dość poszarpane. I kerning w napisie psia k ostka! :D Ja bym tu jeszcze coś dodał i traktował to, jako fajne tło pod główną rzecz, która miałaby się na nim rozegrać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi