Evandrill Napisano 17 Sierpień 2016 Share Napisano 17 Sierpień 2016 (edytowane) Cześć, ukończyłem niedawno scenę z budynkiem mojego projektu zatopionym w zieleni. Prosta, lekko wygięta bryła z długą ławą w środku na której można odpocząć. Scenę stworzyłem w 3dsmaxie i renderowałem w vray'u, roślinność pobrałem z różnych paczek. Pozdrawiam, liczę na opinie i konstruktywną krytykę. Edytowane 17 Sierpień 2016 przez Evandrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 17 Sierpień 2016 Share Napisano 17 Sierpień 2016 To jest mostek czy to tylko tak wisi nad woda? Jak dla mnie dziwnie wygląda te połączenie z drugim brzegiem. Jeśli tam połączenia w ogóle ma nie być, to coś bym tutaj jeszcze posmyrał. Chyba szyby trochę za bardzo odbijają i przepuszczają światło. Ładne otoczenie. Daje okejke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evandrill Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2016 To jest mostek czy to tylko tak wisi nad woda? Jak dla mnie dziwnie wygląda te połączenie z drugim brzegiem. Jeśli tam połączenia w ogóle ma nie być, to coś bym tutaj jeszcze posmyrał. Chyba szyby trochę za bardzo odbijają i przepuszczają światło. Ładne otoczenie. Daje okejke :) Dzięki za odpowiedź:) To jest rampa wisząca nad wodą i to tylko w 1/4 długości, chyba perspektywa tak tu zadziałała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi