Napisano 22 Październik 200420 l Witam Scena została zrobiona w 3ds max 5 + ps. To moja pierwsza wystawiona tu pracka, so have marcy :)
Napisano 22 Październik 200420 l pracka fajna tylko, ze jej ni ma ;) ale jakes nowy to moze nie wiesz jak rendera dolaczyc alboco wiec wybaczamy
Napisano 22 Październik 200420 l tak pracy nie widać temat jest niezgodny z regulaminem powinno być obiekt3d: oxford lub scena 3d:oxford http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Napisano 23 Październik 200420 l nie musicie tyle razy powtarzac ze nie ma pracy, sam się chłopak domyśli jak wejdzie na ten temat :)
Napisano 29 Październik 200420 l model niezły ale teksturki mi coś nie pasują. Prezentacja modelu też marna
Napisano 29 Październik 200420 l budynek fajny, kolorki tez calkiem tylko troszke dziwnie to uciete...jakby dopracowac kadr i otoczenie to bylby wypas moim skromnym zdaniem... no i jeszcze - nie wiem, ale te cegly przypominaja te standardowe z maxa - ja bym to zmienila. pracka pierwsza wystawiona ale chyba nie pierwsza w ogole co? ;) pozdrawiam
Napisano 29 Październik 200420 l kolejna z cyklu "pierwsza" ;) myslisz ze to niebo na gorze jest interesujace, warte pokazania? moze tam powinno cos sie dziac? reszta bardzo wypasna. nic mi nieprzeszkadza.
Napisano 29 Październik 200420 l Mi się nie podoba rzut i oświetlenie, jakieś zbyt delikatne takie... A ogólnie, bardzo fajnie - tylko jeszcze tekstury dolnej części do poprawy.
Napisano 29 Październik 200420 l Autor Dzieki za komentarze. W sumie nie jest to moja pierwsza pracka, ale właściwie pierwsza którą warto pokazać :) Co do tła ... tak mi jakoś wyszło :)
Napisano 29 Październik 200420 l wszystko wypasione, tylko w tych zamurowanych oknach przesuń teksturkę cegieł troche w którąś stronęm bo wydaje się że tylko ramy okienne są powieszone na ścianie :] (a nie zamurowane okna)