Tazio Napisano 29 Sierpień 2016 Napisano 29 Sierpień 2016 (edytowane) Witam, Jestesmy grupa profesionalistow pracujacych przy filmach i grach, która planuje zrobić razem coś ciekawego. Razem z moimi znajomymi planujemy w nastepnym miesiącu nagrywać teaser sci fi, który rozreklamowałby i pomógł w stworzeniu autorskiego filmu. Teaser ma być najwyższa próba naszych umiejetności i planujemy wydać go na grudzień. W tej chwili poszukujemy wprawnego hardsurface modelera z milościa do mechow, który ma czas wymodelować dla nas robota z konceptow dostarczonych przez nas. Teaser jest fundowany z moich prywatnych pieniedzy, więc budżet jest niewielki. Dlatego robimy teaser :) W naszej grupie mamy animatora, concept artyste, matte paintera i compositingowca, generaliste 3d. Ja zajmuje sie reżyseria, kręceniem, scenariuszem. Moja dzienna praca to FX TD. Teaser powstanie napewno, pytanie czy ktoś ma ochotę stać się częścią tej przygody. Sporo do nauczenia i zrobienia czegos ciekawego. Troche o mnie: www.piotrweiss3d.blogspot.com Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze wysłać maila wraz z próbkami na ten adres: [email protected] Edytowane 6 Sierpień 2017 przez Tazio
Tazio Napisano 6 Sierpień 2017 Autor Napisano 6 Sierpień 2017 (edytowane) Witam, Odświerzam ten stary wątek. Tak jak mówiłem wcześniej (0nie wiem czy ktokolwiek to czytał), robimy teaser. Powstaje on prężnie już z planami robienia shorta. Wszyscy z naszej grupy pracują profesjonalnie w branży filmowej w róznych miejscach świata. Cel to osiągnięcie bardzo wysokiej jakości. Aktualie potrzebujemy: - gościa od tekstur, aby poteksturować robota umieszczonego poniżej. Trailer/teaser jest planowany na grudzień. Mamy jak na razie mały budżet i szukamy kogoś za fee, jednakże (nie wiem czy to dobre słowo), jeżeli jesteś dobry w teksturowaniu i sprawny, możemy pokusić sie o sensowną zapłatę za pracę. Robota potrzebujemy już teraz aby zacząć robić pierwsze rendery. Jeżeli ijsteś zainteresowany/zainteresowana daj mi znac na [email protected] w temacie "Robot" - szukamy modelera w zbrushu do zrobienia wysokiej realistycznej jakości kawałów zniszczonych ścian. Jeżeli jesteś zainteresowany/zainteresowana daj mi znac na [email protected] w temacie "modeler" Jeżeli chcecie wziąć udział w ciekawym projekcie, który zostanie ukończony lub szukacie przełomu w karierze żeby przebić się do filmu i czujecie się na siłach aby sprostać temu zadaniu dajcie mi znać. Instagram Zdjęcie poniżej to część ujęcia z filmu. Niedługo ruszamy z instagramami i fejsem, i chcemy sprobować kickstartera. Edytowane 8 Sierpień 2017 przez Tazio
Rekomendowane odpowiedzi