Napisano 7 Wrzesień 20168 l Smok – fikcyjne stworzenie, najczęściej rodzaj olbrzymiego, latającego gada. Występuje w licznych mitach i legendach oraz w literaturze, filmach i grach. Według wielu mitów smoki obdarzone były dużą inteligencją, potrafiły posługiwać się magią, znały ludzką mowę, a także ziały ogniem. Poza tym posiadały lub strzegły rozmaitych skarbów. Jakby ktoś nie wiedział;p. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 22.11.2016 (do północy) SONDA: 23.11.2016 - 26.11.2016 (czas trwania 3 dni) Edytowane 17 Listopad 20168 l przez Tomasz G
Napisano 18 Wrzesień 20168 l Wiedzę że temat umarł :c może warto by go wskrzesić ? Tak dla zachęty mała dawka mojego suchego dowcipu. Oczywiście w tematyce smoków
Napisano 17 Listopad 20168 l Autor Reaktywuję temat. Chyba nie był zbyt trafiony. Mam nadzieje, że ktoś jeszcze się dołączy. Sam postaram się coś nasmarować.
Napisano 18 Listopad 20168 l Coś mało osób, więc i ja coś wrzucę ;) Edytowane 18 Listopad 20168 l przez Blade Runner
Napisano 18 Listopad 20168 l Ja jakiś czas temu ostawiałem tablet i taki smok eł w 20 min Graft :D dziewic nie ma, to i smoki padły :D