Gab3d Napisano 1 Kwiecień 2003 Share Napisano 1 Kwiecień 2003 Czyli: \"Co robi Gab jak sie nudzi, chce odpoczas od przesowania vertexow, a zamykanie maxa uznaje za grzech :D\" Taka tam zabawa na jakies 30 minut :P Jak chcecie to wrzucajcie tu jakies szopkarskie rendery z tych nudnych momentow w czasie kiedy podla wena odwraca sie od was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 kiepski jestes :) ja mam weny na chyba 5 lat juz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 2 Kwiecień 2003 Share Napisano 2 Kwiecień 2003 GALERIA pelna geba-gratulacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2003 Share Napisano 3 Kwiecień 2003 Gab - wymodeluj jeszcz 0,5 litra i bedzie mozna zrobic prawdziwa, polska impreze ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robercik Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Właśnie, pasowało by 0,5 L, ale wtedy ten stół za czysty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 heh no ogoory niezłe :P nie jest to szczyt twórczości ale wykonanie niezłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Stoool zawsze mozna pobroodzic ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2003 Share Napisano 4 Kwiecień 2003 Btw. może następna bitw będzie - relacja z libacji 2003???? :D [soczek] [winko][dresik] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 jeszcze tylko flacha i mozna to uznac za scene przyjemna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 smieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gab3d Napisano 20 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2003 Bo tak mialo byc, nie wiem o ktorej godzinie to robilem, ale to byly jakis stany polswiadomosci i zapasci nerwowej :P Co do bitwy nt. libacji..hmm nie :D moje libacje sa zbyt zlozone :D dotego tyle flaszek narobic.. nuuudy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 ehh smieszny wyszedł z tego temaciq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi