boba Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 witam userów i userki, widzow i widokowki.... dla rozładowania pełnej powiagi atmosfery jaka nam się tu robi na tym architektonicznym forum, pokaze cos z lamusa... ostatnio przypadkiem ogladal to littleninja i wpadl w tak dobry nastruj po przejrzeniu "tego" czegos, ze postanaowilem "to" wrzucic, co by i wam sprawic nieco odprężenia od tej "poważnej" architektury ;) pracka powstała na pare godzin przed oddaniem (zwroccie uwage na precyzyjne, techniczne opisy i same nazwy) (3ds viz +brazil +ps) pozdrawiam, miki
little-ninja Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 juz nie wnikam co przedstawiasz, calosc podana jest w czystej graficznej formie mnie chwyta ;)
buczer Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 mnie nie chwyciło ... i jeszcze ta "Lisa" ;P wsumie to nie ma za bardzo czym sie podpalic ;)
spoon Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 niezle...calkiem niezle. estetycznie, skrotowo, na temat i precyzyjnie. plansze faktycznie mozna by dopracowac ( pare godzin przed oddaniem, mowisz:) ), ale same pomysly bardzo "plakatowo" fajne. do mnie trafia.
fotoas Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 ot taka etiuda.. hehe. za malo info za malo detaliku ale nice :) coz wiecej tu pisac,.. przydalaby sie jakas szersza analiza tematu FotoAs
Rekomendowane odpowiedzi