ubicz Napisano 1 Listopad 2016 Share Napisano 1 Listopad 2016 Hej :) Poniżej moje eksperymenty z Octanem do c4d. Trochę ciemno i ziarniście, ale cel był taki żeby nauczyć się wielu rzeczy w krótkim czasie (trawa, oświetlenie nocne - w nowym silniku). Myślę, że w detalach jest dużo do poprawy, ale szczerze mówiąc straciłem dystans do obrazu i chętnie zobaczę, co powiedziałby o tym ktoś bardziej doświadczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Listopad 2016 Share Napisano 1 Listopad 2016 faktycznie straszne :) rzuc okiem moze na inspiracje - jakiej palety sie uzywa w nocnych kadrach i jak rozklada swiatlo na scenie - gdzie ono jest a gdzie powinno go brakowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubicz Napisano 3 Listopad 2016 Autor Share Napisano 3 Listopad 2016 Dzieki za komentarz :) Jeszcze nie wiem, czy poprawię w tym ujęciu czy po prostu przejdę do następnej wizualizacji. Wydaje mi się, że ze światłem trochę przegiąłem w postprodukcji. Najbardziej frapowało mnie światło odbite przez trawę - prawy dolny róg wydaje się jednym wielki refleksem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi