Jump to content

[www flash] Smok Je Wafel, czyli strona pewnego projektu muzycznego

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli oczekujesz opini ... oto moja:

Wady:

1. Dynamika

2. Grafika

3. Jak na strone w technologii Flash - wielka prostota ...

4. Wymiary strony

5. Strona nie przykówa uwagi ... no ale to produkcja w toku ;) ... powodzenia :]

6. Siedziałem chwile i już znalazłem buga z buttonem od muzyki ... wyłącz muzyke i kliknij na button któryś w puzlowym menu ... w menu odpal muzyke ... nie działa :P ... wyłącz i kliknij na logo smoka ... w głównym menu odpal ... nie działa ... muzyka odpala się tylko wtedy kiedy button muzyki jest na on i pojawia się menu

Zalety:

1. Brak

Propozycje:

To strona o muzyce ... nie wiem jakiego stylu ... ale strona powinna odzwierciedlać tematyke :)

Posted

zgadzam sie z przedmówca - kompletna klapa :) :P ale nie zalamuj sie i pracuj :)

Posted

Dzięki za komenty

O bugu z wyciszaniem dźwięków wiem, trochę tam przekombinowałem z Actionscriptem i się zamotało - wyciszanie jest na setVolume (=0), tylko jednej rzeczy nie dopatrzyłem.

Ledwie poświęciłem temu łącznie (aż) parę przerywanych godzinek bez większych przemyśleń, więc się nie załamuję odbiorem :)

Wymiary strony pozostaną, dynamiki toto większej nie potrzebuje, grafiki zaś nieco zapewne dodam, dźwięki zostaną wymienione, żeby trzymało się kupy... ogólnie jest to szkielet, do którego dołożę tu i ówdzie parę drobiazgów, bez zbędnych fajerwerków (chyba że coś mi ciekawego wpadnie do głowy).

Posted
Dzięki za komenty

O bugu z wyciszaniem dźwięków wiem, trochę tam przekombinowałem z Actionscriptem i się zamotało [...]

Hmmm ... a co jest do zamotania w guziku od muzyki? :P

[...]wyciszanie jest na setVolume (=0)[...]

Znaczy się że ona gra tylko z całkowitym zciszeniem? No w sumie można i tak, ale czy nie lepiej odpalać muzyke z bibloteki? Gdy odpalamy muzyka

[...]

Wymiary strony pozostaną, dynamiki toto większej nie potrzebuje, grafiki zaś nieco zapewne dodam, dźwięki zostaną wymienione, żeby trzymało się kupy... ogólnie jest to szkielet, do którego dołożę tu i ówdzie parę drobiazgów, bez zbędnych fajerwerków (chyba że coś mi ciekawego wpadnie do głowy).

Chętnie to zobacze :]