brite Posted October 26, 2004 Posted October 26, 2004 http://www.smokjewafel.prv.pl stronka w fazie robienia, na razie skromnie, dźwięki tymczasowe (wycinki z utworów), wszystko się tu może jeszcze zmienić. Robiona grzecznościowo i w miarę wolnego czasu i chęci.
Huter Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Jeśli oczekujesz opini ... oto moja: Wady: 1. Dynamika 2. Grafika 3. Jak na strone w technologii Flash - wielka prostota ... 4. Wymiary strony 5. Strona nie przykówa uwagi ... no ale to produkcja w toku ;) ... powodzenia :] 6. Siedziałem chwile i już znalazłem buga z buttonem od muzyki ... wyłącz muzyke i kliknij na button któryś w puzlowym menu ... w menu odpal muzyke ... nie działa :P ... wyłącz i kliknij na logo smoka ... w głównym menu odpal ... nie działa ... muzyka odpala się tylko wtedy kiedy button muzyki jest na on i pojawia się menu Zalety: 1. Brak Propozycje: To strona o muzyce ... nie wiem jakiego stylu ... ale strona powinna odzwierciedlać tematyke :)
Guest jagi Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 zgadzam sie z przedmówca - kompletna klapa :) :P ale nie zalamuj sie i pracuj :)
TheSimon Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Też bym się raczej zgodził z przedmówcami. Za wyjątkiem pomysłu z puzlami :)
brite Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 Dzięki za komenty O bugu z wyciszaniem dźwięków wiem, trochę tam przekombinowałem z Actionscriptem i się zamotało - wyciszanie jest na setVolume (=0), tylko jednej rzeczy nie dopatrzyłem. Ledwie poświęciłem temu łącznie (aż) parę przerywanych godzinek bez większych przemyśleń, więc się nie załamuję odbiorem :) Wymiary strony pozostaną, dynamiki toto większej nie potrzebuje, grafiki zaś nieco zapewne dodam, dźwięki zostaną wymienione, żeby trzymało się kupy... ogólnie jest to szkielet, do którego dołożę tu i ówdzie parę drobiazgów, bez zbędnych fajerwerków (chyba że coś mi ciekawego wpadnie do głowy).
Huter Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 Dzięki za komenty O bugu z wyciszaniem dźwięków wiem, trochę tam przekombinowałem z Actionscriptem i się zamotało [...] Hmmm ... a co jest do zamotania w guziku od muzyki? :P [...]wyciszanie jest na setVolume (=0)[...] Znaczy się że ona gra tylko z całkowitym zciszeniem? No w sumie można i tak, ale czy nie lepiej odpalać muzyke z bibloteki? Gdy odpalamy muzyka [...] Wymiary strony pozostaną, dynamiki toto większej nie potrzebuje, grafiki zaś nieco zapewne dodam, dźwięki zostaną wymienione, żeby trzymało się kupy... ogólnie jest to szkielet, do którego dołożę tu i ówdzie parę drobiazgów, bez zbędnych fajerwerków (chyba że coś mi ciekawego wpadnie do głowy). Chętnie to zobacze :]
Recommended Posts