Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, dopiero zaczynam prace z maxem,a to jest moja 1 ukonczona praca, nic specjalnego , ale będę wdzięczny za komentarze pozdrawiam.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak na 1 pracke to calkiem przyzwoite :)

Napisano

płomien swiecy powinien byc jednolity ...

razi rowniez to drzewo w planie .. radze zmienic na jakies deski i to tez zroznicowane zeby sie nie powtazaly

sama scene mozna bylo by rozswietlic paroma swiatlami o znacznie mniejszym natezeniu troche symulując blending lub sam klimat sceny ...

Napisano

fajnie przykuta lyzka:) jak za komunizmu:D to byky czasy:( szkoda ze sie wczesniej nie urodzilem:) przynajmniej nie kradli teraz to nawet lyzki kradna:D pozdrawiam

Napisano
fajnie przykuta lyzka:) jak za komunizmu:D

Hehe 'Mis' sie przypomina ;)?

A wracajac do pracki - za duze te bale i na kazdym ta sama tekstura. Poprobuj poobracac te bale, dac jeden nizej, drugi wyzej, aby tekstura 'zmienila' polozenie. Mam nadzieje, ze lapiesz o co mi chodzi? Nie podoba mi sie rowniez plomien swiecy (jak juz Marcin zauwazyl) - powinien byc jednolity i nie rozproszony jak np. podczas wybuchu :). Kolor tejze swieczki mi rowniez nie lezy - watpie czy w sredniowieczu ( zgaduje, ze jest to karczma sredniowieczna ;)) zwyklego karczmarza bylo stac na barwione swiece :). Popracuj jeszcze troszke nad tym, bo moze byc ciekawie :).

Pzdr

Napisano

Ja bym sa stolik czy ławe co tam chcesz nałożył materiał blend wtedy może fajnie wyjśc

Napisano

heh phantom$ no i plus na poczatek ze zaczeles od czegos prostszego a nieodrazu samochod, czolg samolot , czy inny pojaz albo hotel mariot :P z czasem sie wyrobisz :) wracajac do pracki wosk troszke nietakishader ma ale jak jzu wspomnialem z czasem sie wszystkiego nauczysz zapewne :) wiec pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia w dalszej pracy .

Napisano

cień dzbanka jest moim zdaniem do poprawy no i to drewno w tle, coś z nim nie tak; wygląda mało drewnianie,,:-)

Napisano

jak na pierwsza praca niezle, material dzbanka bardzo przyjemny, tylko cos do jedzenia bym dala na talez, najlepiej rosol z makaronem

Napisano

owszem calkie niezla pracka :)

do czego mialbym zastrzezenia to za cienkie brzegi dzbanka (i kubka chyba tez) i moze bym zamienil materialami stol z talerzem (talez z desek? :))