Matchias Napisano 8 Grudzień 2016 Napisano 8 Grudzień 2016 Witam Opis umieściłem już w WIP-ie, więc tu wrzucam tylko gotową pracę.
Matchias Napisano 12 Grudzień 2016 Autor Napisano 12 Grudzień 2016 2013 - Dzięki keajra - Masz jakieś konkretne uwagi, czy zwyczajnie Ci się nie podoba?
2013 Napisano 12 Grudzień 2016 Napisano 12 Grudzień 2016 Dla mnie kompozycja wygląda realistycznie, niedzielne popołudnie, rozgrzebany model, herbatka. Może jedynie szerszy kadr by się przydał. W ogóle dziwi mnie znikomy odzew, imo, widać tu kunszt modelarski, dbałość o detal i doprawdy jest to bardzo fajna scena.
keajra Napisano 13 Grudzień 2016 Napisano 13 Grudzień 2016 keajra - Masz jakieś konkretne uwagi, czy zwyczajnie Ci się nie podoba? Ogolnie nie jestem specem od kompozycji, ale po prostu widze czy cos mi odpowiada czy nie. Wszystko wyglada jakby porozrzucane tak zeby zapelnic kazdy kawalek kadru, podczas gdy lepiej by sie sprawdzilo wybranie dwoch punktow i zgrupowanie tam elementow sceny oraz dodac troszczke w przypadkowych miejscach. Cos jakby stworzyc jedna glowna "kupke" elementow oraz druga mniejsza i reszte porozrzucac. Ale to moje amatorskie zdanie :) Cheers
Rekomendowane odpowiedzi