soda Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Witam zrobiłem cykl chodu głównej bohaterki w Shell-Pit. Laska ma 4k trójkątów texturka 1024x1024 (docelowo 512x512). Model jest mój i podpisuję się ręcami i nogami. Animacja to Character Studio. Co tu jeszcze dodać... miłego ściągania i oglądania życzę. Wszystkie uwagi mile widziane:] Pozdrawiam, SODA http://apa73.w.interia.pl/bohaterka_chod.avi
_michal Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Milusia siateczka , choć łokcie dziwne... Majteczki to ściągnąłeś ;) z Ripley z Aliens chyba, ale powinny być niższe ;) Nie podobają mi się rysy twarzy, ale to moje prywatne zdanie, po prostu podobają mi się inne panienki. Osobiście bym zróżnicował kolorystykę ciałka, trochę monotonne jest, ale czepiam się strzegu... szczegó... detali ;) Generalnie fajna lala. Animki niestety nie mogę narazie obejrzeć :/
TheSimon Napisano 27 Październik 2004 Napisano 27 Październik 2004 Hmmm...... aż mi się płakać chce ;) Mam zrobić animacje do gry a nowy jestem. Na taki piękny efekt nie mam pewnie co liczyć jak się sam zabiore za to. W życiu nie robiłem. Ile nad nią siedziałeś? Mam szanse zrobić coś w pare miesięcy? Dlaczego wy jesteście tacy dobrzy. Ide się chyba powiesić przez was ;)
Max Schreck Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Nie pasuje mi trochę tekstura twarzy - z daleka wygląda na niewyspaną (albo lekko upośledzoną) ;) A poza tym git.
tweety Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Milusia siateczka , choć łokcie dziwne... Majteczki to ściągnąłeś ;) z Ripley z Aliens chyba, ale powinny być niższe ;) popieram w całej rozciągłości!!!!! :)
Łukasz Jaskólski Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Ślicznie zanimowana (doskonały rigging) Tekstura świetna ( tylko buźkę przemaluj bo wygląda trochę jak zombie :) Najlepiej zamieść zbliżenie twarzy to będzie można powiedzieć coś więcej. Podoba mi się rozłożenie siatki , zwłaszcza na brzuchu - fajnie działa w animacji ;)
KLICEK Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 dwie rzeczy mi sie nie podobaja mordka i szyja :| reszta super :)
Gość donMario Napisano 28 Październik 2004 Napisano 28 Październik 2004 Bardzo fajna laseczka, i jak na 4000 trójkątów to uzyskałes całkiem niezły efekt, ja w moją wpakowałem trochę ponad 5600. Co do twarzy to ogólnie jest w porzo choć teksturka może mogłaby być trochę inna, ale to rzecz gustu. Kolyrystycznie podoba mi się cała ta teksturka :). Narazie nie moge obejzec animacji bo mi wyskakuje jakis bład jak go zlokalizuje to nie omiszkać obejżeć.
Rekomendowane odpowiedzi