Napisano 10 Maj 20177 l Witam, Chciałabym popracować nad swoim warsztatem. Zamieszczam kilka wizualizacji, proszę o sugestię co mogę w nich zmienić, poprawić by były przyjemne dla oka i bardziej realistyczne. Program 3ds max + vray
Napisano 11 Maj 20177 l nie jestem specem, a zwłaszcza w wizualizacjach wnętrz... ale mogę powiedzieć co nieco o łazienkach, a głownie samych modelach. na pierwszym: 1) zdecydowanie zbyt skąpa siatka klamki i zamka.. kuje kantami w oczy... 2) ręczniki nienaturalnie wiszące. zapewne modelowane ręcznie.. ja bym spróbował symulacji materiałów. 3)przenikający wieszak przez ręcznik druga łazienka: 1)ręcznik przenika przez grzejnik. 2)materiał szkła prysznica jakiś dziwny.. przypuszczam ze brak fresnela lub coś nie tak z wartością IOR dodatkowo odnośnie salonu... drzewko totalnie odstaje kolorystycznie od reszty
Napisano 15 Maj 20177 l Autor Dziękuję za uwagi :) Muszę w takim razie bardziej zwracać uwagę na szczegóły.
Napisano 15 Maj 20177 l spoksik:) dodam ze coś chyba niskie subdivy zwłaszcza widać na brązowym drewnie w łazience oraz na gazecie pod stołem