ttaaddeekk Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 jaKim programem najlepiej zrobić z obrazków film ?
Gość Karawan Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Moim zdaniem przez Animation Shop (w pakiecie z Paint Shop Pro)
motyll Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 W Combustion-ie [soczek] W AffterEffects W Ram Playerze (w Maxie).
ttaaddeekk Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Napisano 7 Kwiecień 2003 no dzieki w sumie nawet nie wiedziałem do czego służy ram player:( ps. a jak to sie robi w tym ram playerze
Anonymous Napisano 14 Kwiecień 2003 Napisano 14 Kwiecień 2003 Po prostu wrzucasz sekwęcje obrazków przyciskiem open czy jakoś tak, a następnie save i jako typ pliku wybierasz avi :)
RadX Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Nie polecam Animation Shop\'a Miałem 3GB na słapa, 256 DDR a on mi przy 1,5 min filmie pisał mi że ma mało pamięci. Choć efektami można się pobawić. A i jeszcze ładnych kilka tygoni z nim walczyłem, żeby móc nagrywać w w jakimś sensownym kodowaniem (DivX).
Gość Karawan Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 no wlasnie zapomnialem, ze to raczej do krotkich sekwencji - ale dobry morphnig klatek jest, naprawde super. W sumie to jest dla mnie program wspomagający przy obróbce filmu w premiere
Dibo Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 a czy da sie wyrenderowac cala animacje do jpega lub tga i potem zrobic w Ram Playerze czy w czyms tam film?
Gość Karawan Napisano 28 Kwiecień 2003 Napisano 28 Kwiecień 2003 tu nie ma renderowania w takim znaczeniu jak sobie myslisz :).
Rekomendowane odpowiedzi