Gość mlody1002 Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 opinie i sugestie mile widziane www.panusbogusz.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Fajna muza, cala rodzina tanczy. I pies jakby poczul klimat. Najbardziej raza mnie te cienie rozmyte pod kolorowymi paskami. No i animacje wjazdow wlasciwie nic nie wnosza i nie sa za ciekawe. Szkoda, ze nie ma tych wizualizacji z magisterki. Nie bedziesz ich udostepnial do obejrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mlody1002 Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 no niestety nie wiadomo chyba dlaczego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheSimon Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Stronka świetna. 1 rzecz mnie tylko na niej drażni. Mianowicie zaznaczanie opcji w menu. Według mnie brzydko wygląda to zaznaczenie wchodzące z boku. Ale to szczegół tylko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theurgicus Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 na samym poczatku rozwalil mnie motyw z wyborem "muzyka tak/nie", jeszcze tego nigdzie nie widzialem (moze malo ogladam), ale naprawde niezly bajerek leander dobrze prawi, sluchaj doswiadczonych... (tylko nie zgodze sie z tym wjezdzaniem okienek bo dzieki temu strona zyje) no i theSimon tez ma racje... i prosze wyrzuc te wizualizacje techniczne jesli nie masz zamiaru udostepniac bo tylko smak robisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcor Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 ogolnie:calkiem fajne szczegolnie: - podoba mi sie wjazd projektow w portfolio - rozmycia przy paskach draznia - strona sprawia wrazenie plaskiej. moze i dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 taa, cienie pod paskami z zupełnie innego świata. a tak ładnie, schludnie i czysto. nie wiem czy mam sie paranoidalnie czepiać maleństw, ale w polu gdzie zmieniasz jpg po lewej wjeżdżają inaczej niż w polu po prawej-drobnostka, tak mi w oko wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 tylko nie zgodze sie z tym wjezdzaniem okienek bo dzieki temu strona zyjeNo z wjezdzania bym nie rezygnowal, tylko tyle, ze nudne to w obecnej formie jest. Cos bym pokombinowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Bardzo ładna strona. Ja bym coś do niej dodał bo narazie jest strasznie nudna. CHcesz znać opinie lepszą to wejć na http://www.skryptoteka.pl lub na http://www.web.jo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi