Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

opinie i sugestie mile widziane

www.panusbogusz.prv.pl

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajna muza, cala rodzina tanczy. I pies jakby poczul klimat. Najbardziej raza mnie te cienie rozmyte pod kolorowymi paskami. No i animacje wjazdow wlasciwie nic nie wnosza i nie sa za ciekawe. Szkoda, ze nie ma tych wizualizacji z magisterki. Nie bedziesz ich udostepnial do obejrzenia?

Napisano

no niestety nie

wiadomo chyba dlaczego :)

Napisano

Stronka świetna. 1 rzecz mnie tylko na niej drażni. Mianowicie zaznaczanie opcji w menu. Według mnie brzydko wygląda to zaznaczenie wchodzące z boku. Ale to szczegół tylko :]

Napisano

na samym poczatku rozwalil mnie motyw z wyborem "muzyka tak/nie", jeszcze tego nigdzie nie widzialem (moze malo ogladam), ale naprawde niezly bajerek

leander dobrze prawi, sluchaj doswiadczonych... (tylko nie zgodze sie z tym wjezdzaniem okienek bo dzieki temu strona zyje)

no i theSimon tez ma racje...

i prosze wyrzuc te wizualizacje techniczne jesli nie masz zamiaru udostepniac bo tylko smak robisz :D

Napisano

ogolnie:calkiem fajne

szczegolnie:

- podoba mi sie wjazd projektow w portfolio

- rozmycia przy paskach draznia

- strona sprawia wrazenie plaskiej. moze i dobrze....

Napisano

taa, cienie pod paskami z zupełnie innego świata. a tak ładnie, schludnie i czysto. nie wiem czy mam sie paranoidalnie czepiać maleństw, ale w polu gdzie zmieniasz jpg po lewej wjeżdżają inaczej niż w polu po prawej-drobnostka, tak mi w oko wpadło.

Napisano
tylko nie zgodze sie z tym wjezdzaniem okienek bo dzieki temu strona zyje
No z wjezdzania bym nie rezygnowal, tylko tyle, ze nudne to w obecnej formie jest. Cos bym pokombinowal.