Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Obserwuje te forum od jakiś 2 tygodni i pomyślałem że ja też coś pokaże. Jest to pracka którą sobie robie wieczorkami, Może coś do niej dorobie jak bede miał czas. Narazie wersja bez rigu i jeszce troche teksturka do poprawki, ENJOY. (nie jestem pewien czy się obrazki załączyły jak nie to sorki)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Not bad, not bad.... Chyba najlepsze pracki od jakiegoś czasu przysłane przez kogoś kto maił zero postów. Uwaga o Ryj9.jpg. Od czasu do czasu nie zaszkodzi w rendererze włączyć antialiasing ;-)

Napisano

nie bede cie chwalil bo wiesz ze dobrze zrobiles ale:

-pasek jakis taki dziwny,

-bump na wardze nieciekawy,

-bump na twarzy troszku za regularny i za duzy chyba

pozdrawiam

Napisano

qrcze! nareszcie nowicjusz (na forum nie w grafie ofcoz) wrzucający pożądne pracki i to do wip'a!

co do uwag to tak jak Skilo!

pozdrawiam :)

Napisano

Nie no, bardzo porządnie. Będzie z tego coś więcej, czy to tylko taki trening w modelowaniu człowieka?

Napisano

Troszkę za płaskie dłonie i za długie przedramiona (chociaż może to właśnie one są dobre a ręcę ogólnie za krótkie) To ostatnie radził bym sprawdzić. Za ro gogle perfekt. Sam kiedyś robiłem podobne i twoje znacznie bardziej mi się podobają. Jedna uwaga do mapowania. Konkretnie metalowych oprawek gogli. Poszedłeś na łatwiznę i teraz tekstura smuży się na krawędziach. Widać tylko na zbliżeniu ale jednak.

Powodzenia. Bacry