boni0 Napisano 1 Wrzesień 2017 Napisano 1 Wrzesień 2017 Cześć wszystkim! To mój pierwszy raz w tym dziale :) Chciałbym wam przedstawić wizualizacje drewnianego domku jakie wykonałem jakiś czas temu. Modelowałem mebelki jak i oczywiście sam domek. Miał być to domek naukowca więc assety podobierałem w tematyce edukacyjnej :) Shadery moje, customowe. Mam nadzieję ,że wrzucę tutaj kiedyś jakąś "poważną" architekturę ,a tym czasem zapraszam do oglądania:) Artstation:https://www.artstation.com/artwork/nyP59 Rendery V-ray:
marvin365 Napisano 3 Wrzesień 2017 Napisano 3 Wrzesień 2017 To miało być tak groteskowo przeskalowane ? SKALA to moj jedyny w sumie zarzut, poza tym calkiem przyjemnie wyszlo.
mitic Napisano 18 Listopad 2017 Napisano 18 Listopad 2017 Domek psychofana globusów:) -ten rower ogromny chyba? tak z 2,3 metra długości -kamienia na dole z prawej na 1szym ujęciu sztucznie rozmieszczone się wydają -może jakaś ścieżka dróżka do drzwi wejściowych fajnie by wyglądała -ten bluszcz na domku jakiś płaski taki w kwestii światła fajnie wyszło
Rekomendowane odpowiedzi