Bo Jensen Napisano 7 Październik 2017 Napisano 7 Październik 2017 Witam, Od ok 2 tygodni moj max max dziwnie sie zachowuje. Podczas pracy dziala bez zarzutu, gdy zostawie wlaczony komputer na ok 15 min (i dluzej) samoczynnie znika quick acces toolbox na niebieskim, gornym pasku interfejsu. Dodatkowo zielony przycisk z logiem maxa w gornym lewym roku nie otwiera menu, jedynie, co pozostaje to skrotem ctrl S zapisac projekt, wylaczyc maxa, znow wlaczyc i ....pracowac dalej... Czy ktos sie spotkal z podobnymi objawami? Prosze o podpowiedz... z powazaniem Bo Jensen (max 2013, win prof 7 64)
jaroxx Napisano 8 Październik 2017 Napisano 8 Październik 2017 (edytowane) Dołączę się do pytania. W najnowszej wersji programu w ogóle tego paska nie mam. A zamiast loga maxa jest menu File. Nie zwróciłem uwagi czy był po zainstalowaniu programu, czy można go jakoś dodać ? Edytowane 8 Październik 2017 przez jaroxx
m198891 Napisano 8 Październik 2017 Napisano 8 Październik 2017 Hej, miałem podobną sytuacje (max 2016 win 7 64) po aktualizacji windowsa. Zblokowałem system i wgrałem najnowsze pacze. Nie wiem co dotychczas próbowaliście. Może reset maxa by pomógł. Pozdrawiam.
Bo Jensen Napisano 10 Październik 2017 Autor Napisano 10 Październik 2017 ...Hej, miałem podobną sytuacje (max 2016 win 7 64) po aktualizacji windowsa. Zblokowałem system i wgrałem najnowsze pacze. Nie wiem co dotychczas próbowaliście. Może reset maxa by pomógł. Pozdrawiam.... Moze reset, to faktycznie jedyne wyjscie, dzieki za pomysl pozdrawiam Bo Jensen
Rekomendowane odpowiedzi