Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Moja mysz się kończy- microswitch pod lewym przyciskiem się zużył i czasem 'puszcza' przy przeciąganiu itp..

Jestem z niej bardzo zadowolony- logitech g700 (po wymianie aku na eneloop pro działa zadowalający czas na ładowaniu, jak się wyładuje można podłączyć kabel i dalej używać aż się znów naładuje)

Mam raczej duże niż małe dłonie, nie przepadam za tip grip, najlepiej palm grip

Proszę o polecenie jakiś myszek bezprzewodowych które ładują się i można dalej używać z kablem..

Ewentualnie może ktoś wie gdzie mógł bym kupić microswitche? znalazłem na ebay, ale sporo wychodzi z przesyłką jak za taką popierdółkę ;)

Niby temat błachy, ale biorąc pod uwagę ile czasu dziennie trzeba używać myszki- robi się całkiem istotną kwestią..

Na zakończenie podzielę się moim ostatnim odkryciem w tej dziedzinie- sztywna podkładka teflonowa- rewelacja! Prawie brak oporu, łatwo się czyści, jest niska.. polecam sprawdzić :)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzieki za te mikrostyki- zamówiłem omron na 20 kk kliknięć- powinno wystarczyć na jakiś czas:) jak się nie uda będę testował

Napisano
  • Autor

no niestety.. po przelutowaniu mikrostyków co prawda lewy/ prawy klik działa jak marzenie.. ale scroll przestał z niewiadomego powodu:)

kupiłem logitech mx master i jestem bardzo zadowolony, mysz (duże dłonie, całe palce leżą na myszy) bardzo ergonomiczna i wygodna.

bateria o dziwo (500ma/h) wystarcza na długo w porównaniu z eneloop pro 2200 ma/h w logitech g700 (w mx master jest bateria lipo jak w modelach zdalnie sterowanych, sama mysz musi być bardziej wydajna energetycznie)