Guest styczny Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 nawet w tartaku tak niewyglądały te mebelki :( , ale są tu jakies wieksze błędy które uniemożliwią mi zkończenie tej pracy??
tweety Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 primo: zmień render (do kitu światło) secundo: po co ci dwie szafy drugie secundo: nie ma klamek na szafie i szafce trzecie secundo: daj siatkę a ocenimy czy dobrze
Guest styczny Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 mam więcej szafek w pokoju narazie tyle wstawiłem zamierzeam zrobić cały pokój jutro dorobie klamnki i porawie światło bo szkoda mi soboty
Guest styczny Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 ja takim sposobem robiłem te mebelki że siatka tak wygląda i podejżewam że źle je zrobiłem
LittleDog Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Zdaje mi sie ze swiatlo to tylko 1 Omni. Daj SkyLight i wlacz np. Light Tracer, Omni zmien na Directional Light i bedzie jakos juz lepiej wygladalo
Knysha Posted November 7, 2004 Posted November 7, 2004 Zmien swiatlo i daj lepszej jakosci te rendery siatki, bo jakosc jest do kitu. Nic nie widac ;/.
Recommended Posts