Napisano 26 Luty 20187 l w object proporties ustawiłem visibilisty na 1,0 czy też 0,0 w opcji by object, na scenie elementy znikają mi i się pojawiają jak planowałem, zrobiłem wiele obiektów tą techniką, na scenie idealnie objekty pojawiają się i znikają. Ale mam problem włączyłem renderowanie i nic się z obiektami nie dzieje, w dalszym ciągu są widzialne, nie znikają jakby ta opcja nie działała, co robię źle? projekt jest bardzo złożony mam to robić ręcznie? może coś w opcjach renderowania? na scenie wszystko fajnie hula a na renderze obiekty nie znikają, bardzo proszę o pomoc, film, linki cokolwiek
Napisano 27 Luty 20187 l Autor Zbyszek Zbigniew napisał: w object proporties ustawiłem visibilisty na 1,0 czy też 0,0 w opcji by object, na scenie elementy znikają mi i się pojawiają jak planowałem, zrobiłem wiele obiektów tą techniką, na scenie idealnie objekty pojawiają się i znikają. Ale mam problem włączyłem renderowanie i nic się z obiektami nie dzieje, w dalszym ciągu są widzialne, nie znikają jakby ta opcja nie działała, co robię źle? projekt jest bardzo złożony mam to robić ręcznie? może coś w opcjach renderowania? na scenie wszystko fajnie hula a na renderze obiekty nie znikają, bardzo proszę o pomoc, film, linki cokolwiekWłasnie przeczytałem, że Arnold nie wspiera visibility? nie będzię to działało? ktoś coś wie ?