Napisano 22 Sierpień 200816 l Wzielo mnie na bazgrolenie po nocach ;). Taki szkic poki co niechlujny, ale od czegos trzeba zaczac, a wypada juz sie klasc :P. Inna sprawa czy jest sens pare dni przed terminem, ale co mi tam, wrzucam zanim mi sie odwidzi :D. KONIEC: Edytowane 29 Sierpień 200816 l przez Proto
Napisano 22 Sierpień 200816 l Witaj Zawsze jest sens ;), a w kilka dni można cuda zdziałać, zatem powodzenia. //Pozdr.
Napisano 22 Sierpień 200816 l Nic sie nie przejmuj. Dasz rade skonczyc. No i na pewno warto bo szkic ma fajna kompozycje i mozesz z niego sporo wycisnac.
Napisano 22 Sierpień 200816 l Autor Dzieki za cieple przyjecie i mobilizacje :). Obrazek wlasciwy zaczne od tla, zeby przy okazji nadac nastroj scence. Tymczasowo zostawilem zarys szkicu, zeby nie stracic z oczu kompozycji :).
Napisano 22 Sierpień 200816 l No ladnie :-) dzialaj dalej ciekawie sie zaczyna. ALe nad nogami od hirosa musisz mocno popracowac
Napisano 25 Sierpień 200816 l Autor Ok, juz wystarczy na dzisiaj, bo mi reka od tabletowego piorka zdretwiala :P. Bron zostawilem sobie na pozniej :).
Napisano 26 Sierpień 200816 l Bardzo sympatyczny bohater :) Fajny masz sposób malowania. Świetne wykorzystanie kolorów. Dzieki za komentarz u mnie. Powodzenia w dokańczaniu pracy.
Napisano 29 Sierpień 200816 l Autor Tzw. rzutem na tasme, co niestety widac :(. Bede jeszcze nad tym dzialal, ale na finiszu zaczalem od konca, bo plulbym sobie w brode gdybym sie nie wyrobil :).