Napisano 10 Marzec 201015 l "Para kochanków, on bezwzględny zabójca, ona bezwzględnie piękna. Wyjęci z poza prawa terroryzują ulice miasta Liberty. Szykują swój ostatni skok - chcą zdobyć unikatowy złoty zegarek kieszonkowy. Jak na ironię jedyne co ich może powstrzymać to właśnie czas..." Miniaturka: ---------------------------------------------------------------------------------------------- No to do dzieła, tym razem temat trafił w moje gusta. Nazwa filmu może ulec zmianie. Stylistyka - film noir. Raczej klasyczne podejście do tematu. ;) Edytowane 29 Marzec 201015 l przez Paweł Kaczmarczyk
Napisano 10 Marzec 201015 l Jesli wolno zwrocic uwage konkurentowi to wydaje mi sie ze ta pani wyglada jakby dala z kolana temu facetowi w brzuch. Czyli udo wydaje mi sie za wysoko:rolleyes:
Napisano 10 Marzec 201015 l Autor Jasne, że wolno regulamin w końcu tego nie zabrania. ;) Dzięki, popracuję nad tym. :)
Napisano 21 Marzec 201015 l Udo nie jest za wysoko tylko jest za dlugie jesli juz. Skad pada swiatlo ? Pedzlem operuj nie wzdluz konczyn tylko wpoprzek, jak chcesz uniknac tego efektu 'drewna' Lydka byla dobrze na szkicu, teraz popsules. W sumie to subiektywna opinia teraz... ale chyba za bardzo odchodzisz od szkicu ktory ma fajny wyraz, teraz ona wyglada na znudzona a on jakby patrzyl na zdechlego szczura na podlodze. Jak to fajnie jest radzic innym i samemu nic nie robic , brakowalo mi tego :D w kazdym razie chcialam pomoc :D
Napisano 25 Marzec 201015 l Autor Dzięki wielkie za komentarze, w między czasie coś tam jeszcze "dodłubałem". Nie wiem czemu straciłem motywację do tej pracy, kombinuje w niej jak koń pod góre. Ale mam nadzieję, że skończę.