songokan Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Witam Wszystkich :) Poniżej podaje linki na dwie części wg mnie BARDZO DOBREGO tutoriala (dla początkujących) odnośnie robienia fotorealistycznego wnętrz w programie 3ds Max. Tutorial jest zamieszczony z magazynu .PSD (chyba), ale nie mogę znaleźć trzeciej części (pewnie o renderingu) :( I tutaj moja prośba...jak ktoś pamięta te tutki i wie gdzie można znaleźć (bądź ma te numery magazynów) to bardzo proszę o dołączenie je do postu... :D thx Podstawy wizualizacji 3D – fotorealistyczne wnętrze cz. I http://www.signs.pl/article.php?sid=3995 Podstawy wizualizacji 3D – fotorealistyczne wnętrze cz. II http://www.signs.pl/article.php?sid=4368 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mleko64 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Witam! Powyższy tutorial pochodzi z czasopisma PSD. Część pierwsza została zawarta w numerze 14 (03/2006), część druga w numerze 15 (04/2006), a część trzecia w numerze 16 (05/2006). Pozdrawiam, mleko64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maczo199 Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 A macie może część 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 wpisujecie w google: 16 (05/2006) psd iii wyskakuje wam pierwsza strona - chomik Marelek - tam jest pdf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rams Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Posiada ktoś może pliki potrzebne do zrobienia tego wnętrza? Nie ma napisane jak trzeba ustawić światło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAro400 Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Witam. Zaczynam przerabiać ten tutek i zatrzymałem się na punkcie 14: 14. Pólki w ścianie-sufit Pozostaje jeszcze wytłoczyć nasz podwieszany sufit o ok. 335 cm i z kolejnych trzech boxów na wysokości ok.40cm zrobić półkę, którą kopiujemy przesuwając narzędziem Select and Move i przytrzymując klawisz [shift]. Przestrzeń pomiędzy półkami zagospodarujemy stolikiem. Podwieszany sufit zrobiłem, ale nie rozumiem co z półkami. Z 3 boxów?? Mam jeszcze problem z szufladami : 18. Półka w ścianie-tworzenie szczegółów Tworzymy kolejne boxy stanowiące półki. Elementy kopiujemy przytrzymując klawisz [shift], i przesuwając narzędziem Select and Move, wypełniamy tak nasz szkielet. Analogicznie kolejne boxy stworzą nam szuflady a wytłoczony splajn uchwyty do nich. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Basler Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 Witam. Czy III część tego tutoriala jest ostatnią? Bo nie ma pokazanej w niej jak "bawić" się światłem itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi