Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Pierwsze "profesjonalne" podejście do zrobienia studia dla modelu. Model miał być prosty coś szybkiego bo później chciałem go wykorzystać w połączeniu z szopem i spróbować zrobić jakąś fajną kompozycję ale kurde nie wiem jak mogłem nie zobaczyć na co się porywam :P

Model miejscami odchodzi sporo od oryginału którym niby jest Gillette Fusion ale z racji słabych referek proporcje i niektóre elementy są z dwóch rodzai tej żyletki - taka wizja autora :P

Uprzedzam że żaluzje z przodu zostały dodane celowo sądząc że proporcje się zgadają - ale się nie zgadzają :P Oceńcie początki prac nad tym modelem - praktycznie wszystkie materiały z przodu nie mogą fajnie wyjść bo co tu dużo mówić spiep**** bryłę i jest kanciasta. Studio wykonane na podstawie tutków z tego topicu http://max3d.pl/forum/showthread.php?p=711709#post711709

Render1.jpg

render2.jpg

Render3.jpg

Ps. Box z przodu będzie paskiem nawilżającym ;)

Edytowane przez Oleksiak

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Domyślałem się ze obiekt nie wzbudzi zainteresowania :P Cóż tyle co udało mi się wycisnąć w sprawie kompozycji.

I takie pytanie: Póki robie sobie takie Rendery for fun czyli nie za pieniądze i nie komercyjnie to nic złego się nie powinno stać ?

kompozycja.jpg

Edytowane przez Oleksiak

Napisano

hmmm nie wiem jak orginalnie wyglada ta maszynka no powiedzmy ze nawet ci wyszla gorzej z ta post produkcja zniszczyles tym prace

Napisano
  • Autor

Witam. Kurde a ja sądziłem że jest na odwrót... Ale cóż póki co się uczę... będzie lepiej - tak sądzę ;)

Pozdrawiam.

Napisano

model jest ok ale jak bym ja mial takie rozstawienie noży to by mi pocieło moje piękne policzki ;)