Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca przedstawia istotę symbolizującą ziemię osaczoną i pożeraną przez człowieka - potwora o wielu obliczach. Obraz jest wyrazem troski o naszą planetę bezradną wobec niestrudzonych poczynań jej mieszkańców - ludzi, zdolnych swoją działalnością doprowadzić do katastrofy.

Projekt jest moim pomysłem, całość powstała przy użyciu tabletu w programie Photoshop 4

Upload%201%20www.JPG

• Odpowiedzi 81
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o jakim typie??nie znam sie na dzieleniu na typy:P nigdy nie zajmowalam sie kierunkami w sztuce...lubie wszystko co wyglada...naturalnie,poprawnie anatomiczne itd itp,nigdy do mnie nie docieraly prace hmmmm...mi one sie kojarza z czyms takim ze autor po prostu przedstawia to co ma w glowie,jakies wizje, nie zwazajac na jakiekolwiek reguly anatomiczne itp;) eeeh nie wiem jak to wytlumaczyc:]

a co do nowego update'u,ta prawa (z naszej strony) reka jest juz skonczona??bo fajnie tak wyglada:D taka jakb z drewna troche:)

Napisano

Możesz komuś odstąpić ten pomysł..faktycznie jest ciekawy, ale jak napisałeś musiałbym wszystko zmieniać, a ja nie mam czasu i w sumie już mi się nie chce..dopracuje to co jest :D

Napisano

dodałem trochę przestrzeni, następnym etapem będzie modyfikacja ludzkiego oblicza i dłoni oraz dopracowanie tła i kosmetyczne poprawki

Napisano

Szczerze powiedziawszy z poczatku unikalem tej pracy jak ognia i nawet tu nie zagladalem. Oh jak teraz zaluje! Naprawde genialny pomysl i wykonanie.. zakochalem sie w tej pracy. Dla mnie masz 1 miejsce.

Napisano

Przedewszystkim chyba za orginalne podejscie do tematu. Naprawde rzadko zdarza sie taka praca, ktora zupelnie odbiega od reszty i odrazu przykuwa uwage.

Pozatym sposob w jaki przedstawiles "bestie" (czlowieka) i "piekna" (ziemie), przypomina mi troche azteckie posagi.. wspaniala sprawa.

Podobaja mi sie rowniez kolory na tej pracy i ta jej niesterylnosc.. Nie jest tak jak wiekszosc wypieszczonych obrazkow na glanc.. fotorealistycznych. Jest zupelnie inna!

Poprostu mi sie podoba i tyle..

P.s: Jest to tylko i wylacznie moje odczucie i opinia, nie kazdy musi sie z nia zgadzac.

Napisano

faktycznie jakosciowo zdecydowanie rózni sie od pozostałych - na miniaturce praca wygląda bardzo interesująco - na większym formacie już troszkę mniej mi sie podoba - może dlatego, że jeszcze niedokończona :D

Napisano

rozczaruję zapewne..ale praca już bardzo się nie zmnieni..może minimalnie..za którymś razem wrzucę link do strony i tam jakość będzie nieco lepsza.

Napisano

rób tak, żeby było jak najlepiej :) a jak się lepiej nie da, to widocznie trzeba zostawić (mi np. się podoba jak jest prawie wszystko)

Napisano

daj takie linie jak były, tylko grubszym pędzlem i większy kontrast. rozmiękczone tu nie pasują

znaczy ok, tylko nie ten "kolorowy" przy kominach

Napisano

kilka drobnych zmian..niestety jakość po kompresji jest dużo niższa niż oryginału..później wrzucę też większy plik na jakiś serwer..

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności