Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mysle ze model nie jest jego ;) - sciagnal go z max3d.pl tam jest model malucha, conieco dorobil i pokazal, wdl mnie kicha, popacie na szyby, czemu one odstaja 5cm od swojego polozenia? - wszysktie maja przesuniecie;) kicha ;)

Napisano

Przyznam sie baza tego kaszla to był gotowy model ale reszta (spojlerki... itd) są mojej roboty.Podejmowałem wiele prób robienia autka w 3d ale za h.... nie szło.Dalej próbóje robić autka ale 3ds maxa mam od niedawna i efekty są znikome.A jak poprawić te szyby i reszte??:(

Napisano

to widac - klasyczna roznica typu: jakoś a jakość .

Maluch wyglada jak plug do odsniezania... wielkosc lusterek tez zaskakujaca... Brakuje wyraznej perspektywy, przez co model wydaje sie taki rozciagniety, a jest za pewne proporcjonalny.

I ta jakoś(ć) renderingu - katastrofa, calosc nadaje sie bardziej... jako VIP zamiast to galerii.

Naprawde bardzo chcialbym cos dobrego napisac o tej pracy - tylko nie moge nic takiego znalesc!

pozdr

[Edited on 18-3-2003 by MareG]

Napisano

Przyznam sie szczerze ze zawsz emis ie podobały prace tutaj pokzywane ale ta hmmm jest jakas wybrakowana jak by jej czegos porporstu brakowało mało jest tu czegos ( nie powiem czego hehe ) aa i jeszcze to ze tylko dołózylęs pare czsci a nie ty sam zrobiełes całosc hmm to nie jest zaden zaszczyt szczerze nie powinienes nawet sie tym chwalic wiem z bardzo trudno jest zrobic cokolwiek co przypomina pojazd z naszych czasów ale powarznie podchodzac do sprawy wystarczy sie łądnie przyoozyc i posiwcic duszzo czasu na to a napewno ci wyjdzie zrób sobie obrys jakis i pokoleji wykonuj wszystkie niezbedne lementy które trzba dołączyc do tego modelu który wykreujesz nawet jak to co stworzysz bedzie przypominac w połówie samochód sam zobacyzsz jaki bedzieszz siebie dumny ,

Powodzenia człowiek przy nstepnym spotkaniu :D

Napisano

Ja bym doradzał spokojnie zaczac swoje Autko robic powolutku i na spokojnie wierz mi ze efect bedzie murowany powarsznie ci mówie ja chyab nie długo wewale swó kawałek projektu bo nei wiem co z tym zrobic bo chwilowo nie ejst to nic hehe

Napisano

no tak troche lamersko postąpiłes dodatkowo jeszcze pierzać model :((

miałem go bowiem no i cóż :)

powiem tyle że dla laików może to i wyglada extra ale dla mnie mnóstwo niedociągnięć w \"modelu\"

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności